За нас

АСТА е Вашето скалило кон дигиталниот пробив и успех. Добиваме извонредни резултати со клиентите и им помагаме да се развиваат преку дигитални канали. Нашиот интелигентен пристап за дигитален маркетинг во комбинација со силен повеќеканален стратешки фокус и техничка експертиза за оптимизација, го поттикнува Вашиот дигитален професионален раст и развој.

Време е да ги искористите социјалните медиуми на вистински начин. Време е да планирате, да влијаете и да го контролирате вашето присуство на социјалните мрежи на едноставен и професионален начин.

Управувањето со социјалните медиуми е есенцијално од многу причини. Тоа Ви овозможува да знаете што велат луѓето за Вашата компанија, како и за конкуренцијата. Помага при градење на конекции, едноставно таргетирање и ретаргетирање, во зависност од потребите и што е најважно помага при побрза распространетост и продажба на Вашиот производ. Исто така, добивате информации за тековните трендови како што се случуваат. Луѓето ги сакаат и ги следат нивните интереси на социјалните медиуми и доколку Вашата компанија не е присутна на истите, тогаш има големи шанси Вашите потенцијални клиенти да се поврзат со Вашите конкуренти.

Услуги

Изработка на веб страна

Social Marketing

Изработка на Android и iOS апликации

Windows Forms апликации

Ново!

Изработка и дизајн на персонализирани визит карти


Изработка на флаери!

Портфолио

КонтактТелефон: 071/368-858


E-mail: info@asta.net.mk


Локација: бул. Јане Сандански бр. 110